”Bucharest Challenge Cup”

      Peste 600 de sportivi din 6 tari, au participat sambata 20.10.2018, in Sala Apollo din Bucuresti la evenimentul de Kyokushin Karate ”Bucharest Challenge Cup”. Organizatia WKB Romania a participat cu sportivi de la 3 cluburi sportive : Goshin-Ryu Ploiesti, Spirit Dojo Vidra si Kyokushin Family Giurgiu. Nivelul tehnic si buna pregatire a sportivilor au fost factori determinanti reflectat in numarul mare de medalii castigate. Felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor !
Turneul National ”LUPUL DACIC”

     Pe data de 22 septembrie 2018, 150 de sportivi din Sibiu, Ilfov, Giurgiu, Tulcea, Galati, Buzau, Bucuresti si Ploiesti, au participat la cea de a 3-a editie a Turneului National de Kyokushin Karate - Kata si Kumite - ”LUPUL DACIC”. Acest eveniment s-a bucurat de participarea unor sportivi  valorosi, care au facut un spectacol deosebit pentru toti spectatorii aflati in tribune.

Imagini de la Festivitatea de deschidere a competitiei ”Cupa Vidra”


   

Turneul National de Kyokushin Karate ”Cupa Vidra”
   Sambata 26 mai 2018, sala de sport din localitatea Vidra, a fost gazda unei puternice competitii de Kyokushin Karate cu probe de Kata si Kumite. Cei 210 sportivi inscrisi in competitie au dat dovada de o buna pregatire tehnica si tactica, reusind sa impresioneze prin ambitia si spiritul cultivat in multele ore de antrenament in dojo-urile de unde apartin. Felicitari organizatorului, sensei Mihai Stefan, oficialilor din cadrul organizatiei pentru buna desfasurare a competitie si multe multumiri autoritatilor locale pentru sprijin. Osu !
Cateva imagini de la eveniment...


”Mas Oyama Memorial Cup”
   Pe data de 15 aprilie 2018, Sala de Sport din Paulesti a fost gazda turneului national memorial de Kyokushin Karate ”Mas Oyama”. La acest eveniment au participat 225 de sportivi de la 10 grupari sportive din tara (Ploiesti, Bucuresti, Giurgiu, Ilfov, Buzau, Tulcea). 
Demonstratie a sportivilor de la Goshin-Ryu si Spirit Dojo


Kyokushin Family Cup

  Pe data de 25.02.2018, C.S. Kyokushin Family din Giurgiu, a organizat prima editie a cupei ”Kyokushin Family”. La acest eveniment au participat in jur de 200 de sportivi la probele de concurs Kata si Kumite. Multumim pe aceasta cale organizatorilor, senpai Mihaela si Iosif Iordache, pentru implicarea si dezvoltarea sistemului competitional in orasul Giurgiu. Felicitari !!!   110 sportivi din cadrul cluburilor afiliate Organizatiei WKB Romania, au participat duminica 19 noiembrie 2017, la Ploiesti, la Turneul National de Kata pe grupe de incepatori si avansati. A fost o buna oportunitate pentru fiecare club participant, de a intra in competitie cu sportivi noi, indiferent de varsta sau pregatire. In acelasi timp, sportivii experimentati au concurat in grupe echilibrate valoric si au demonstrat o buna cunoastere tehnica a katas-urilor din concurs. Felicitari tuturor !

BUCHAREST CHALLENGE CUP”

       

  Pe data de 21 octombrie 2017, sportivii Wkb-Romania Kyokushin Karate au participat la Competitia de Kyokushin Karate cu participare internationala - BUCHAREST CHALLENGE. Cei 46 de sportivi inscrisi in competitie, sunt componenti ai cluburilor CATALIN MOCANU ACADEMY GIURGIU, GOSHIN-RYU PLOIESTI, SPIRIT DOJO VIDRA, HACHIMAN DOJO BUCURESTI si KYOKUSHIN FAMILY GIURGIU. Au fost obtinute 40 de trofee si anume 22 de locuri 1, 12 locuri 2 si 6 locuri 3. Felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor !!!

TURNEUL NATIONAL WKB ” LUPUL DACIC ” editia a 2-a


   Pe data de 09.09.2017, s-a desfasurat la Ploiesti, in incinta Salii de Sport a sc. Grigore Moisil, a 2-a editie a Turneului National WKB de Kyokushin Karate Kata si Kumite - ”LUPUL DACIC”. La aceasta editie au participat 166 de sportivi de la 12 cluburi din tara. Buna pregatire tehnica si fizica a sportivilor participanti a facut ca acest eveniment sa fie unul foarte reusit, presarat cu demonstratii si meciuri deosebit de spectaculoase. Multumim tuturor (oficiali, sportivi, parinti, spectatori....) celor care au facut ca acest eveniment sa fie o reusita in peisajul sportului de contact din Romania. OSU !

      
        
          
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
   MAS OYAMA MEMORIAL CHALLENGE CUP - Ploiesti 29 aprilie 2017 Ploiestiul a fost sambata 29.04.2016, gazda unei puternice competitii de kumite si kata, organizata de organizatia WKB Romania. Cei 125 de sportivi inscrisi in competitie au avut un nivel tehnic deosebit, o ambitie de castig si o determinare extraordinara, atat la proba de kumite cat si la kata. A fost o competitie intre si cu prieteni, cu sportivi pregatiti si cu premii pe masura. Felicitari tuturor !!!

                 
                 
                 
                 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MINITURNEUL MICILOR LUPTATORI - Primul pas spre performanta
 Sambata 04 martie 2017, s-a desfasurat la Ploiesti, in incinta dojo-ului clubului Goshin-Ryu, un eveniment destinat copiilor intre 6 si 12 ani. La aceasta competitie au participat aproximativ 60 de copii, cei mai multi fara experienta competitionala. Evenimentul in sine a fost foarte bine organizat, iar participantii au aratat, prin ambitie si pregatire fizica, ca isi doresc sa intre pe calea performantei. Felicitari tuturor !!! 

                       
                       
                       
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________